درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد
سرخط خبرها

حاتمی‌کیا سه‌گانه سینمایی «حضرت موسی (ع)» را می‌سازد | همچنان خبری از سریال «موسی» نیست

  • کد خبر: ۲۵۰۲۴۳
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۵
حاتمی‌کیا سه‌گانه سینمایی «حضرت موسی (ع)» را می‌سازد | همچنان خبری از سریال «موسی» نیست
ابراهیم حاتمی کیا با ساخت سه نسخه سینمایی «حضرت موسی ع» قرار است مقطع کودکی موسی را در حالی به جشنواره فیلم فجر بیاورد که خبری از پروسه تولید سریال نیست و مدیران سازمان در سکوت به سر می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز، تقریبا ۳ سال از آغاز تولید سریال «حضرت موسی(ع)» می‌گذرد، سریالی که هنوز در مرحله پیش تولید قرار دارد و ترجیح سازندگانش این است که خبری از پروسه تولید به بیرون درج نکند، قرار است ابراهیم حاتمی کیا سه نسخه سینمایی این سریال را در حالی بسازد که خبری از سریال نیست و مدیران صدا و سیما هیچ واکنشی نسبت به آن نشان نداده‌اند.

هفت سال پیش بود که جمال شورجه و سیداحمد میرعلایی تلاش کردند سرمایه‌گذار برای تولید پروژه خارج از سازمان پیدا کنند و میرعلایی در گفتگو با همشهری به این موضوع اشاره کرد و آن زمان برآورد را ۲۵۰ میلیارد تومان خواندند. بودجه‌ای که آن زمان خیلی‌ها به آن نقد وارد کردند. در دو سالی که گذشت یکی از دغدغه‌های سازمان تامین بودجه برای تولید این سریال زمانبر است. سریالی که حالا نسخه سینمایی آن قرار است ساخته شود.

در نشستی عنوان شده بود که سریال «موسی» از آن دست آثار تلویزیونی است که قرار است با پیشرفته‌ترین تجهیزات و لوازم مدرن سینمای جهان ساخته شود. ممکن است علت این مسئله تأکید مسئولان ارشد کشور بر لزوم ساخت و تأمین تجهیزات لازم برای این سریال باشد، هنوز ابراهیم حاتمی کیا در مرحله پیش تولید این سریال هزینه بر است، اما یکی از سایت‌ها عنوان کرده که قرار است نسخه سینمایی این سریال تاریخی ساخته شود. باید دید حاتمی کیا قرار است از همان تجهیزات سازمان برای ساخت فیلم سینمایی اش استفاده کند و یا این که ساخت سریال و نسخه سینمایی را توامان پیش ببرد.

زمانی که پروژه «حضرت موسی (ع)» از جمال شورجه به دست حاتمی کیا رسید و البته در این میان حواشی نیز ایجاد شد، حاتمی کیا تصمیم گرفت فیلمنامه را بار دیگر بازنویسی کند.

حالا این کارگردان کهنه کار می‌خواهد با تغییر فیلمنامه نسخه سینمایی را در سه مقطع کودکی، میانسالی و پیری حضرت موسی را در سه فیلم سینمایی مجزا بسازد! حاتمی کیا فیلمبرداری فصل کودکی آن را کلید زده است. بازیگران این فصل تا کنون علیرضا کمالی، مریلا زارعی، نوید پورفرج و ترلان پروانه هستند.

سید محمود رضوی هم تهیه‌کنندگی سه گانه موسی را بر عهده دارد، تهیه کننده‌ای که نامش در پروژه سریال «حضرت موسی ع» دیده می‌شود.

منبع: همشهری‌آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->